ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij deelnemen in een programma met
spirituele reis die je meer verbinding, open zijn en plezier in je leven geeft?

Onze programma’s met spirituele reizen zijn investeringen in jezelf. We bieden spirituele reizen naar India, Peru, Zuid Frankrijk en Egypte verschillend qua duur en afstand. Zo is er voor iedere reiziger een passend aanbod te vinden.
Wil je eerst persoonlijk kennismaken met mij als reisbegeleider en mijn verbinding met energetisch werken? Klik dan op de link voor onze dag- en middagworkshops.


Egypte spirituele reizen


Horus-kapel Versterk je basiskracht en geniet!
met 15-daagse meditatiereis in Egypte naar Aswan & Luxor & met Dahabiya

zaterdag 23 oktober t/m 6 november 2021

met VROEGBOEK VOORDEEL AANBIEDING tot 1 juli

Een combinatie van meditatie’s en in alle rust de krachtige energie in de tempels van Egypte ervaren. En een aantal dagen met een (luxe) houten zeilboot varen op de magie van de Nijl. Vind de diepe rust in jezelf!
Klik hier om meer te lezen over deze innerlijke reis Egypte


Piramides Gizeh Reis naar je Centrum!
met 13-daagse Egypte spirituele reis naar: Luxor-Abydos-Amarna-Gizeh

vrijdag 12 t/m woensdag 24 november 2021

met VROEGBOEK VOORDEEL AANBIEDING tot 1 juli

Ervaar de krachtige energie in de tempels en piramides van Egypte. Ontdek hoe de mensen uit ancient Khemit (het oude Egypte) in een hoger bewustzijn samenleefden. In harmonie, overvloed en geluk. Je herinnert en verbindt je weer met wie jij in wezen bent. Het leven jou leeft zodat er meer impact dóór jou is in je werk en in de maatschappij. Een reis die je leven verrijkt!
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte


Hathor De Prachtige Hereniging!
met 10-daagse Egypte reis naar Luxor - Abydos

Kerstreis van vrijdag 17 t/m zondag 26 december 2021

met VROEGBOEK VOORDEEL AANBIEDING tot 1 juli

In deze spirituele reis volgen we de route van het tempelfeest ‘De Prachtige Hereniging’. We mediteren en doen oefeningen om flow meer en meer toe te laten in jezelf en je leven. De plaats van je denken wordt helder, puzzelstukjes vallen op hun plaats. Op weg naar de hereniging van het mannelijk – vrouwelijke, ‘het heilig huwelijk’ in jezelf.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte


Zuid Frankrijk spirituele reizen


Maria Magdalena Ontdek het licht van waarheid in jezelf!
met 8-daagse meditatiereis Zuid Frankrijk

vrijdag 2 t/m 9 juli 2021

Een reis naar binnen, naar licht en waarheid in jezelf. Mediteren in het zacht energetische land in Zuid Frankrijk waar Maria Magdalena haar boodschap van liefde heeft geleefd. Met oude vrouwelijke culturen en Keltische invloeden. Reizen naar heilige krachtplaatsen, kerken, grotten en waterbronnen in Rennes le Château, Rennes les Bains en Alet les Bains. Met alle rust en ruimte de energie te voelen, ervaren en integreren.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele reis Zuid Frankrijk


India spirituele reizen


Ki gompa Shambhala en het oude Tibet (in India)
met 20-daagse spirituele reis Spiti - Shambhala

dinsdag 17 augustus t/m zondag 5 september 2021

Misschien heb je gelezen over Shambhala in de Himalaya. Een paradijselijke plek op aarde waar mensen in overvloed en geluk samenleefden. In Spiti mediteren we en ervaar je zondermeer de Shambhala energie in jezelf, rondom je en in de bergen. Je bent en loopt in die energie. We bezoeken imposante boeddhistische kloosters en proeven de oorspronkelijke Tibetaanse cultuur zonder de inmenging van de Chinezen.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma in de Himalaya van IndiaHeb je hulp nodig om te bepalen welk programma met spirituele reis juist passend voor jou is? Het spirituele reizen waarin je de diepte in jezelf aangaat, is best een stap. Veel mensen voelen een spanning dus je bent niet de enige als dit voor jou ook zo is. En ik ondersteun je hier graag bij. Vraag een gesprek met mij aan waarin we samen kunnen onderzoeken wat jouw verlangens en wensen zijn en wat precies in jouw situatie passend is.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me via 06 - 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld wel je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!


GGTO garantiefondsAtma Reizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds GGTO. Deze stichting heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.


Download gratis eBook


Gratis eBook Vraag hier jouw GRATIS eBook aan ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’

Ben je er nog niet aan toe om een programma met spirituele reis bij Atma Reizen te boeken maar wil je wel alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’ aan. Het eBook werpt een licht op het samenleven in harmonie, overvloed en geluk vanuit de mythologie en eigen ervaringsbronnen en kennis. Je ontvangt 3 oefeningen die je direct kunt toepassen en die je meer rust en geluk brengen.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBook


Gratis eBook Vraag hier jouw GRATIS eBook aan ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’

Wil je alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’ aan. In het eBook leer je Inca levenswijsheid kennen voor leven in harmonie. Je ontvangt een 3-tal technieken energiewerk uit de tijd van de Inca’s waarmee jij je in elke gebeurtenis in je leven op je gemak voelt.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBookWorkshops

Workshop ’Flow en Eenheid uit het oude Egypte, de natuur van het leven’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 30 mei
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Isis en Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Flow en Eenheid’


Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 9 mei 2021
Wil jij meer weten over Maria Magdalena in Zuid Frankrijk en haar boodschap van liefde? Hoe zij de boodschap van het oorspronkelijke Christendom met haar meenam?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’