ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij deelnemen in een programma met
spirituele reis die je meer verbinding, open zijn en plezier in je leven geeft?

Onze programma’s met spirituele reizen zijn investeringen in jezelf. We bieden spirituele reizen naar India, Peru, Zuid Frankrijk en Egypte verschillend qua duur en afstand. Zo is er voor iedere reiziger een passend aanbod te vinden.
Wil je eerst persoonlijk kennismaken met mij als reisbegeleider en mijn verbinding met energetisch werken? Klik dan op de link voor onze dag- en middagworkshops.


Egypte spirituele reizen


Piramides GizehReis naar je Centrum!
met 13-daagse Egypte spirituele reis naar: Luxor-Abydos-Amarna-Gizeh

donderdag 19 t/m dinsdag 31 maart 2020 of
dinsdag 7 april t/m zondag 19 april
(beperkte beschikbaarheid)

Ervaar de krachtige energie in de tempels en piramides van Egypte. Ontdek hoe de mensen uit ancient Khemit (het oude Egypte) in een hoger bewustzijn samenleefden. In harmonie, overvloed en geluk. Je herinnert en verbindt je weer met wie jij in wezen bent. Het leven jou leeft zodat er meer impact dóór jou is in je werk en in de maatschappij. Een reis die je leven verrijkt!
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma EgypteKameelGenietend verdiepen samen met je kinderen!
met 9-daagse Egypte reis naar Luxor - Safaga (rode zee)

zaterdag 10 t/m 18 oktober en 17 t/m 25 oktober 2020

BOEK nu al je herfstvakantie 2020

Wil je graag op rondreis met je kind(eren) maar toch ook het spirituele van het oude Egypte en de energie ervaren? Samen met de kinderen gaan we spelenderwijs en in rust mediteren, op ontdekkingstocht in de tempels en het lokale Egyptische leven letterlijk proeven.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte met kinderen


Peru spirituele reizen


Machu PicchuReis in het licht van de Inca en Qoya!
met 20-daagse spirituele reis Peru & Bolivia

donderdag 28 mei t/m dinsdag 16 juni 2020

Een spirituele reis waarin je in alle rust de indrukwekkende Inca tempels en het mystieke Titicacameer in Peru kunt ervaren. Je leert over de levensfilosofie en de praktische technieken van de Inca’s. Een manier van werken met energie in een duidelijke structuur waarmee jij energie makkelijker kunt geleiden, uitwisselen en delen. En natuurlijk is er ook de tijd voor kleurrijke Peruaanse markten of op een terrasje te luisteren naar de Peruaanse klanken van de panfluit.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele reis Peru & Bolivia


Zuid Frankrijk spirituele reizen


Maria MagdalenaOntdek het licht van waarheid in jezelf!
met 10-daagse meditatiereis Zuid Frankrijk

vrijdag 17 t/m zondag 26 juli 2020

met VROEG BOEK voordeel tot 17 februari

Een reis naar binnen, naar licht en waarheid in jezelf. Mediteren in het zacht energetische land in Zuid Frankrijk waar Maria Magdalena haar boodschap van liefde heeft geleefd. Met oude vrouwelijke culturen en Keltische invloeden. Reizen naar heilige krachtplaatsen, kerken, grotten en waterbronnen in Rennes le Château, Rennes les Bains en Alet les Bains. Met alle rust en ruimte de energie te voelen, ervaren en integreren.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele reis Zuid Frankrijk


India spirituele reizen


Ki gompaShambhala en het oude Tibet (in India)
met 20-daagse spirituele reis Spiti - Shambhala

dinsdag 18 augustus t/m zondag 6 september 2020

met VROEG BOEK voordeel tot 17 februari

Misschien heb je gelezen over Shambhala in de Himalaya. Een paradijselijke plek op aarde waar mensen in overvloed en geluk samenleefden. In Spiti mediteren we en ervaar je zondermeer de Shambhala energie in jezelf, rondom je en in de bergen. Je bent en loopt in die energie. We bezoeken imposante boeddhistische kloosters en proeven de oorspronkelijke Tibetaanse cultuur zonder de inmenging van de Chinezen.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma in de Himalaya van India


Heb je hulp nodig om te bepalen welk programma met spirituele reis juist passend voor jou is? Het spirituele reizen waarin je de diepte in jezelf aangaat, is best een stap. Veel mensen voelen een spanning dus je bent niet de enige als dit voor jou ook zo is. En ik ondersteun je hier graag bij. Vraag een gesprek met mij aan waarin we samen kunnen onderzoeken wat jouw verlangens en wensen zijn en wat precies in jouw situatie passend is.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me via 06 - 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld wel je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!


GGTO garantiefondsAtma Reizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds GGTO. Deze stichting heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.


Download gratis eBook


Gratis eBookVraag hier jouw GRATIS eBook aan ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’

Ben je er nog niet aan toe om een programma met spirituele reis bij Atma Reizen te boeken maar wil je wel alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’ aan. Het eBook werpt een licht op het samenleven in harmonie, overvloed en geluk vanuit de mythologie en eigen ervaringsbronnen en kennis. Je ontvangt 3 oefeningen die je direct kunt toepassen en die je meer rust en geluk brengen.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBook


Gratis eBookVraag hier jouw GRATIS eBook aan ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’

Wil je alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’ aan. In het eBook leer je Inca levenswijsheid kennen voor leven in harmonie. Je ontvangt een 3-tal technieken energiewerk uit de tijd van de Inca’s waarmee jij je in elke gebeurtenis in je leven op je gemak voelt.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBookWorkshops

Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 12 januari 2020
Wil jij meer weten over Maria Magdalena in Zuid Frankrijk en haar boodschap van liefde? Hoe zij de boodschap van het oorspronkelijke Christendom met haar meenam?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’


Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 19 januari 2020
Wil jij weten hoe in de legende van Shambhala de mensen in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden? Hoe je meer aanwezigheid in je leven creëert naar innerlijk meesterschap?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’