ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij deelnemen in een programma met
spirituele reis die je meer verbinding, open zijn en plezier in je leven geeft?

Onze programma’s met spirituele reizen zijn investeringen in jezelf. We bieden spirituele reizen naar India, Egypte, Zuid Frankrijk en Peru verschillend qua duur en afstand. In Egypte zijn ook spirituele excursies mogelijk voor de individuele reizigers. Zo is er voor iedere reiziger een passend aanbod te vinden.
Wil je eerst kennismaken met mij als meditatie- en reisbegeleider, mijn ervaring en verbinding met energetisch werken? Klik dan op de link voor onze zomer workshops Eenheid in het oude Egypte.


Egypte spirituele reizen najaar


Piramides Gizeh Reis naar je Centrum!
met 13-daagse Egypte spirituele reis naar: Luxor-Abydos-Amarna-Gizeh

vrijdag 3 t/m woensdag 15 november 2023

nog 2 plaatsen beschikbaar!

Ervaar de krachtige energie in de tempels en piramides van Egypte. Ontdek hoe de mensen uit ancient Khemit (het oude Egypte) in een hoger bewustzijn samenleefden. In harmonie, overvloed en geluk. Je herinnert en verbindt je weer met wie jij in wezen bent. Het leven jou leeft zodat er meer impact dóór jou is in je werk en in de maatschappij. Een reis die je leven verrijkt!
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte


zon bij Amarna de Heilige Hereniging!
met 10-daagse Egypte inwijdingsreis naar: Luxor en omgeving

kan in overleg geboekt worden in de periode december t/m februari 2024

meest Intens diepgaande reis! Met VROEG BOEK voordeel tot 1 mei

Een inwijdingsreis waarin je jouw lichtvonk herenigt in het Licht van de Ene. De intentie in deze diepgaande reis. Je ontvangt inwijdingen waarmee de energiestromen in je lichaam verruimen. Ervaar de krachtige energie in de tempels van Egypte. Je herinnert en verbindt je met wie jij wezenlijk bent. Je levensenergie verhoogt zodat je meer jouw Licht de wereld in schijnt. De hoger energetische zielen weer meer op aarde aanwezig kunnen zijn. Zodat we het paradijs op aarde crealiseren!
Klik hier om meer te lezen over het programma met inwijdingsreis Egypte


Hathor De Prachtige Hereniging!
met 9-daagse Egypte reis naar Luxor - Abydos

Kerstreis van vrijdag 22 t/m zaterdag 30 december 2023

met voordeel AANBIEDING tot 15 april!

In deze spirituele reis volgen we de route van het tempelfeest ‘De Prachtige Hereniging’. We mediteren diep ontspannend om eenheid meer en meer toe te laten in jezelf en je leven. Puzzelstukjes vallen op hun plaats. Op weg naar de hereniging van het mannelijk – vrouwelijke, ‘het heilig huwelijk’ in jezelf. Speciaal in het verhaal van de geboorte van Jezus de Christus wat in deze reis in een geheel andere symboliek betekenis kan worden gezien.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma EgypteHeb je hulp nodig om te bepalen welk programma met spirituele reis juist passend voor jou is? Het spirituele reizen waarin je de diepte in jezelf aangaat, is best een stap. Veel mensen voelen een spanning dus je bent niet de enige als dit voor jou ook zo is. En ik ondersteun je hier graag bij. Vraag een gesprek met mij aan waarin we samen kunnen onderzoeken wat jouw verlangens en wensen zijn en wat precies in jouw situatie passend is.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me via 06 - 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld wel je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!


GGTO garantiefondsAtma Reizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds GGTO. Deze stichting heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.


Download gratis eBook


Gratis eBook Vraag hier jouw GRATIS eBook aan ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’

Ben je er nog niet aan toe om een programma met spirituele reis bij Atma Reizen te boeken maar wil je wel alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’ aan. Het eBook werpt een licht op het samenleven in harmonie, overvloed en geluk vanuit de mythologie en eigen ervaringsbronnen en kennis. Je ontvangt 3 oefeningen die je direct kunt toepassen en die je meer rust en geluk brengen.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBook


Gratis eBook Vraag hier jouw GRATIS eBook aan ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’

Wil je alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’ aan. In het eBook leer je Inca levenswijsheid kennen voor leven in harmonie. Je ontvangt een 3-tal technieken energiewerk uit de tijd van de Inca’s waarmee jij je in elke gebeurtenis in je leven op je gemak voelt.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBookWorkshops

Workshop ’Flow en Eenheid uit het oude Egypte, de natuur van het leven’
op locatie in Friesland

Workshop op zomer zondagmiddag 14 augustus (VOL) of zaterdagmiddag 27 augustus 2022
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Isis en Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Flow en Eenheid’


Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’
op locatie in Friesland

Workshop op zomer zondagmiddag 21 augustus 2022
Wil jij meer weten over Maria Magdalena in Zuid Frankrijk en haar boodschap van liefde? Hoe zij de boodschap van het oorspronkelijke Christendom met haar meenam?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Maria Magdalena die haar boodschap van liefde leefde’