ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Wil jij deelnemen in een programma met
spirituele reis die je meer overvloed en geluk in je leven geeft?

Onze programma’s met spirituele reizen zijn investeringen in jezelf. We bieden spirituele reizen naar India, Peru, Zuid Frankrijk en Egypte verschillend qua duur en afstand. Zo is er voor iedere reiziger een passend aanbod te vinden.
Wil je eerst persoonlijk kennismaken met mij als reisbegeleider en mijn verbinding met energetisch werken? Klik dan op de link voor onze dag- en middagworkshops.


2019 PROGRAMMA’s


Egypte spirituele reizen


Horus-kapel Versterk je basiskracht en geniet!
met 13-daagse meditatiereis in Egypte
- Luxor & Aswan

donderdag 28 maart t/m dinsdag 9 april 2019

Een combinatie van meditatieprogramma en in alle rust de krachtige energie in de tempels van Egypte ervaren. Vind de rust en vertrouwen in jezelf zodat je meer gemak, overvloed en meer geluk in je leven ervaart!
Klik hier om meer te lezen over deze innerlijke reis Egypte


Peru spirituele reizen


Machu PicchuIn het licht van de Inca en zijn vrouwelijke Qoya!
met 19-daagse spirituele reis Peru

zondag 26 mei t/m donderdag 13 juni 2019

Een spirituele reis waarin je in alle rust de indrukwekkende Inca tempels en het mystieke Titicacameer in Peru kunt ervaren. Je leert over de levensfilosofie en de praktische technieken van de Inca’s. Een manier van werken met energie in een duidelijke structuur waarmee jij energie makkelijker kunt geleiden, uitwisselen en delen. En natuurlijk is er ook de tijd voor kleurrijke Peruaanse markten of op een terrasje te luisteren naar de Peruaanse klanken van de panfluit.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele reis Peru


Zuid Frankrijk spirituele reizen


Maria MagdalenaOntdek het licht van waarheid in jezelf!
met 10-daagse meditatiereis Zuid Frankrijk

woensdag 10 t/m vrijdag 19 juli 2019

Een innerlijke reis naar licht en waarheid in jezelf. Mediteren in het zacht energetische land in Zuid Frankrijk waar Maria Magdalena haar boodschap van liefde heeft geleefd. Waar oude vrouwelijke culturen zijn geweest. Keltische invloeden in latere tijden. Reizen naar heilige krachtplaatsen, kerken, grotten en waterbronnen in Rennes le Château, Rennes les Bains en Alet les Bains. Met alle rust en ruimte de energie te voelen en ervaren.
Klik hier om meer te lezen over de spirituele reis Zuid Frankrijk


India spirituele reizen


Ki gompaShambhala en het oude Tibet (in India)
met 20-daagse spirituele reis Spiti - Shambhala

zondag 18 augustus t/m vrijdag 6 september 2019

Misschien heb je gelezen over Shambhala of Shangri La in de Himalaya. Een paradijselijke plek op aarde waar mensen in overvloed en geluk samenleefden. In Spiti mediteren we en ervaar je zondermeer de Shambhala energie in jezelf, rondom je en in de bergen. Je bent en loopt in die energie. We bezoeken imposante boeddhistische kloosters en proeven de oorspronkelijke Tibetaanse cultuur zonder de inmenging van de Chinezen.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma in de Himalaya van India


Egypte spirituele reizen


Piramides GizehReis naar je Centrum!
met 13-daagse Egypte spirituele reis naar: Luxor-Abydos-Amarna-Gizeh

donderdag 11 t/m dinsdag 23 april 2019 of
donderdag 21 november t/m dinsdag 3 december 2019

Ervaar de krachtige energie in de tempels en piramides van Egypte. Ontdek hoe de mensen uit ancient Khemit (het oude Egypte) in een hoger bewustzijn samenleefden. In harmonie, overvloed en geluk. Je herkent en verbindt je weer met deze energie zodat er meer impact dóór jou is in je werk en in de maatschappij. Een reis die je leven verrijkt!
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte


HathorDe Prachtige Hereniging!
met 8-daagse Egypte reis naar Luxor - Abydos

donderdag 25 oktober t/m 1 november 2018
is NIET MEER TE BOEKEN!

In deze spirituele reis volgen we de route van het tempelfeest ‘De Prachtige Hereniging’. We mediteren en doen oefeningen om flow meer en meer toe te laten in jezelf en je leven. De plaats van je denken wordt helder, puzzelstukjes vallen op hun plaats. Op weg naar de hereniging van het mannelijk – vrouwelijke, ‘het heilig huwelijk’ in jezelf.
Klik hier om meer te lezen over het spirituele reisprogramma Egypte


Heb je hulp nodig om te bepalen welk programma met spirituele reis juist passend voor jou is? Het spirituele reizen waarin je de diepte in jezelf aangaat, kan best spannend zijn. Veel mensen voelen een spanning of een drempel dus je bent niet de enige als dit voor jou ook zo is. En ik ondersteun je hier graag bij. Vraag een gesprek met mij aan waarin we samen kunnen onderzoeken wat jouw verlangens en wensen zijn en wat precies in jouw situatie passend is.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me via 06 - 28 8686 47, of stuur een mail naar info@atma-reizen.nl. Vermeld wel je telefoonnummer in deze mail en ik neem contact met je op!


GGTO garantiefondsAtma Reizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds GGTO. Deze stichting heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.


Download gratis eBook


Gratis eBookVraag hier jouw GRATIS eBook aan ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’

Ben je er nog niet aan toe om een programma met spirituele reis bij Atma Reizen te boeken maar wil je wel alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken’ aan. Het eBook werpt een licht op het samenleven in harmonie, overvloed en geluk vanuit de mythologie en eigen ervaringsbronnen en kennis. Je ontvangt 3 oefeningen die je direct kunt toepassen en die je meer rust en geluk brengen.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBook


Gratis eBookVraag hier jouw GRATIS eBook aan ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’

Wil je alvast de sfeer van de reizen proeven? Vraag dan het GRATIS eBook ’Hoe de Inca’s het echte leven leefden’ aan. In het eBook leer je Inca levenswijsheid kennen voor leven in harmonie. Je ontvangt een 3-tal technieken energiewerk uit de tijd van de Inca’s waarmee jij je in elke gebeurtenis in je leven op je gemak voelt.
Klik hier voor het aanvragen van jouw GRATIS eBookWorkshops

Workshop ’Flow en Eenheid uit het oude Egypte, de natuur van het leven’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 13 januari
Wil jij meer en meer Flow toelaten in je leven? In Egypte is Isis en Osiris de tijd van Verlichting en Eenheid. Door meer te weten over het ontstaan van ideeën en de werking door de geschiedenis heen, vallen puzzelstukjes op hun plek. De plaats van ons denken wordt helder.
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Flow en Eenheid’


Workshop ’Hoe de Inca’s in harmonie leefden’ in Hilversum

Workshop op zondag 27 januari
Wil jij weten hoe de Inca’s in harmonie met elkaar samen leefden? De enige samenleving in de afgelopen eeuwen die geen honger en armoede kende.. Wil jij praktische technieken uit het Inca energiewerk leren waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Hoe de Inca’s in harmonie leefden’


Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’
in Hilversum

Workshop op zondagmiddag 20 januari 2019
Wil jij weten hoe in de legende van Shambhala de mensen in harmonie, overvloed en geluk met elkaar samen leefden? Hoe je meer aanwezigheid in je leven creëert naar innerlijk meesterschap?
Klik hier om meer te lezen over de Workshop ’Ga het pad van Shambhala naar innerlijk meesterschap’© ATMA REIZEN | gevestigd in Hilversum | T: 06 - 28 86 86 47 | info@atma-reizen.nl