ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Verrijkt een Programma met spirituele reis van Atma Reizen jouw leven en (daarmee) het geheel?

Onze reizigers zijn intuïtieve mensen. Mensen die in dieper contact en verbinding willen leven met wie ze echt en wezenlijk zijn. Zodat ze zonder belemmeringen volledig vanuit zichzelf in de wereld kunnen zijn en doen wat voor hun bedoeld is te doen. In de maatschappij, het bedrijfsleven en hun sociale omgeving.

Mensen die deelnemen zijn in hun werk en leven gericht op duurzame ontwikkeling Ontwikkeling van zichzelf, van mensen, bedrijven en/of de maatschappij. Ze hebben impact met hun werk of voor de mensen waar ze samen mee werken. Hoewel ze dit zelf niet altijd zo zullen zien omdat het voor hun als zo vanzelfsprekend is. Mensen die zich regelmatig afvragen ’waar gaat dat heen in onze maatschappij?’.
Hoe de Inca’s het echte leven leefden
met 3 praktische Inca technieken waarmee jij je in elke situatie in je leven op je gemak voelt
Gratis eBook

Vraag Gratis eBook aan
het is GRATIS

Ze hebben een sterk gevoel dat het werk binnen bedrijven en de maatschappij in meer creatiekracht kan worden uitgevoerd. Onderlinge relaties en samenwerking in meer harmonie en gemak kunnen zijn waardoor meer potentieel voor creatie vrijkomt. In moeiteloosheid, plezier en geluk.

Onze reizigers zijn ondernemende en reislustige mensen van verschillende leeftijden (onderling zeer verrijkend). Ze hebben een intens leven vol diepgang. Mensen die het leven onderzoeken. Ze genieten en hebben een positieve kijk op het leven. Wat niet wegneemt dat ze ook hun verdrietige en pijnlijke momenten kennen. Ze hebben in hun leven een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Reizigers geïnteresseerd in landen waar oude beschavingen leefden in meer harmonie, overvloed en geluk.


In een Programma met spirituele reis van Atma Reizen kun je het volgende beleven:

Je komt op krachtplaatsen waar weinig toeristen naartoe gaan. Je voelt en ervaart de hoge energie op deze krachtplaatsen in tempels of in bergen. Plaatsen waar in oude tijden mensen in harmonie met de natuur van het leven en in een hoger bewustzijn samenleefden. Dit raakt je. Je wordt je weer bewust van hoe creatiekracht kan werken in een maatschappij.

Je komt tot diepe ervaringen in de tempels of in een gebied in de bergen. In de energetisch krachtige gebieden logeren we 5 dagen of nog wat langer. We sjezen niet in een sneltreinvaart langs tempels of piramides want dan heb je nog niet echt iets ervaren of gezien. Maar bezoeken één tempel of piramide per dag. Je hebt alle tijd om rustig de kracht en energie in je op te nemen. Je bevrijdt je belemmeringen en komt tot transformatie zodat je werk en leven na de reis verrijkt naar moeiteloosheid en geluk.

Samen mediteren met je mede reizigers werkt bekrachtigend en nog meer verdiepend. Het programma, meditaties en de reis bouwt op in een energielijn. Het is als gebundelde energie waardoor ervaringen dieper binnenkomen. Zo ontdek je dat andere mensen dezelfde beelden hadden, hetzelfde voelden of hoorden op die bepaalde plek in de tempel of in het gebied in de bergen. En je kunt over je ervaringen praten zonder dat iemand dit als ’zweverig’ afdoet. Dat is wel zo fijn!

Je krijgt inzichten in de Natuur van het leven uit oude beschavingen. De symboliek van mythologie die door de tijd een meer uiterlijke betekenis kreeg in plaats van innerlijk wordt verstaan. Dit geeft je helderheid en kan in het energetisch ervaren in de tempels, de piramides, in de woestijn, de bergen, vanuit de aarde… innerlijk een beweging geven waardoor je tot innerlijke kennis en weten komt.

Je gaat niet alleen op een spirituele reis. Het is een Programma met inzichten tot innerlijke kennis, meditaties en een intense gezamenlijke beleving in de spirituele reis waarmee je tot bevrijding van je belemmeringen komt. De innerlijk ontvangen kennis en groeiende intuïtie neem je mee in je werk en leven na de reis.


Wat brengen de ervaringen van een programma met spirituele reis jou in je leven?

Tijdens en na de spirituele reis stroomt levensenergie krachtiger door je lichaam en in je leven. Je voelt je vitaler.
Hoe zou het voor jou zijn als na het spirituele programma:
o Het contact met je collega’s en leidinggevende op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.
o In je werk deuren openen die eerder waren gesloten.
o Je de (energetische) beweging in je werkomgeving en team gewaar bent, je daarin mee kunt bewegen en resultaten op een moeiteloze manier worden behaald.
o Dat de relatie met jezelf, je partner (eventueel ex partner) en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor stress en spanning verdwijnt.
o Dat je ineens meer klanten krijgt in je eigen bedrijf zonder dat je daar extra inspanning of iets anders voor hebt gedaan.

Mensen uit je omgeving zeggen je: "Wat straal je!" "Wat zie je er anders uit!"


Onze programma's zijn een echte belevenis voor jou als jij jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

o Persoonlijke of spirituele ontwikkeling in je leven is belangrijk. Je durft daarin open en eerlijk naar jezelf te kijken en neemt eigen verantwoordelijkheid.
o Je zit goed in je vel.
o Je durft je weerstand(en) in jezelf te voelen en toe te laten.
o Je durft in open kwetsbaarheid en veiligheid naar jezelf en anderen te zijn.
o Je staat open voor andere levenswijzen, je bent nieuwsgierig naar andere manieren van werken met energie.
o Je bent een gemakkelijk mens, iemand die de reis in gemak en vrij aangaat.

Ben je iemand die van zekerheid houdt? Dan zijn onze spirituele reizen niet geschikt. Als je precies wilt weten hoe alles in de reis verloopt, hoe de hotels er precies uitzien, wat er gebeurt als situatie x zich voordoet of situatie y. Deelname aan één van onze spirituele reizen zal dan een teleurstellende ervaring zijn. We reizen naar verre landen met verrassingen en soms onvoorziene gebeurtenissen. Het is van belang dat je de reis met een zeker gemak aan kunt gaan.


Wat maakt Atma Reizen uniek?

Zelf heeft Lydia de oude wijsheid van oude beschavingen diep ervaren. Zo is het eigenlijk allemaal begonnen. In haar werk als projectleider waarin ze op een onbewuste manier de universele wijsheid van oude beschavingen toepaste. Altijd de doelstelling van projecten in crisis, binnen tijd en budget halend. Doordat de creatiekracht in het team en omgeving werkte. Haar reizen naar de oude beschaving van de Inca’s in Peru begon op het moment dat de energie zo taai was als dikke stroop binnen het bankbedrijf waar ze toen werkte. En ze niet anders meer kon dan haar baan opzeggen.

Lydia’s zoektocht ging van de filosofie en manier van werken met energie uit de tijd van de Inca’s. Naar de energie van Shambhala in India, onderdeel in het Tibetaans boeddhisme. En de krachtige energieën in de tempels en piramiden van Egypte. Het oude Khemit en Gnostiek. In het begeleiden van de 1ste groepen in Egypte 2011 werd Lydia zich pas bewust van de manier waarop ze als projectleider ook heeft gewerkt. Een wijze die in de tijd van oude beschavingen integraal in hun natuur van het leven is. Een wijsheid die jij mee kunt nemen in jouw werk aan creatiekracht in het bedrijfsleven of maatschappelijke organisatie. Om zo met elkaar een betere wereld te creëren.

Een goede mix van werken met energie, spiritualiteit en down to earth nuchterheid. Lydia weet en ervaart dat er meer is in ons universum zonder daarin te blijven zweven. Ze staat ook stevig met beide benen op onze moeder aarde en schakelt tegelijkertijd makkelijk tussen de diverse dimensies. Dit bijt elkaar niet. Het hoort zelfs bij elkaar voor een evenwichtige spirituele ontwikkeling. Dit geeft je de veiligheid die nodig is om tijdens de spirituele reis tot diepere ervaringen te kunnen komen.

Lydia is een organisatietalent. Al heel lang. Ze is ermee geboren. Alles wat in haar handen ligt aan organiseren van hotels en vervoer, is goed en comfortabel geregeld. Wel zo prettig want daar hoeft je aandacht tijdens de reis dan niet naar uit te gaan. Ook als het even anders loopt dan gedacht, raakt ze niet snel in paniek. Ze beweegt mee in de mogelijkheden die er wel zijn. En doet daarin al het mogelijke dit buiten jouw beleving van de reis te houden.

Lydia heeft goede contacten met mensen uit andere culturen. Ze heeft een open mind en is ruimdenkend. Zo heeft ze contact dwars door alle culturele gebruiken en gewoonten heen ’van mens tot mens’. Dit is prettig voor de beleving van jouw spirituele reis. En soms maakt het dat er deuren voor ons worden geopend in tempels die voor anderen gesloten blijven. Of dat we op een plek komen waar anderen niet komen.


Wil je in een Programma met spirituele reis van Atma Reizen een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en in je leven zetten?

Klik dan hier om meer te lezen over onze programma's.