ATMA REIZEN
Een reis die je leven verrijkt

Vacature Vrijwilligerswerk: commercieel – administratieve binnendienst

‘iemand die voor Atma Reizen 2 dagen in de week ondersteunende meters wil maken’


Atma Reizen is een eenvrouwszaak die spirituele reisprogramma’s organiseert en begeleidt naar de Himalaya in India, op het pad van licht van de Inca en Qoya in Peru, meditatiereizen in Zuid Frankrijk en in de tempels en woestijn van Egypte. In aanloop naar de spirituele reisprogramma’s heeft Atma Reizen workshops en cursussen.

Een spirituele reisorganisatie als eenvrouwszaak is een ware uitdaging. Atma Reizen wil nu de groeistap maken naar een stabiel en continue bedrijf. En is daarom op zoek naar een vrijwilliger voor commercieel/administratieve binnendienst… om aan de ene kant werk uit handen te nemen zodat aan de andere kant de groeistap kan worden gemaakt. De werkzaamheden zijn zeer divers en afwisselend.

Atma Reizen houdt zich in de reisprogramma’s bezig met ontwikkeling van mensen met een verrijkend resultaat op de levens van de mensen. De enige in Nederland met zo’n diepgaande werking. Een mooi bedrijf om aan mee te bouwen.


Ik ben op zoek naar iemand die me voor de Atma reisorganisatie kan ondersteunen in de volgende commercieel/administratieve taken:

In de toekomst kunnen de taken uitbreiden naar reserveren hotels en vervoer ed. Afhankelijk van de eigen groei binnen Atma Reizen en de taken.


De commercieel / administratieve binnendienst medewerk(st)er:

Je bent een open en enthousiast mens. Wilt graag het verschil maken en mee bouwen aan een bedrijf wat iets bijdraagt aan de wereld, de wereld een beetje mooier maakt. Je bent van het type ‘Walk your talk’ in eerlijkheid.

Mensen die wonen in– of in de buurt van de volgende plaatsen worden uitgenodigd te reageren: Leeuwarden, Hurdegaryp, Drachten, Lemmer.


Atma Reizen biedt je:

Meer informatie over Atma Reizen vind je op onze website: Atma Reizen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lydia Atema, telefoonnummer 06 – 28 86 86 47 of via e-mail.
Een korte motivatie en je cv kun je mailen naar Lydia Atema.

Mocht er bij het lezen van bovenstaande zinnen iemand opkomen waarbij je het idee of gevoel hebt dat de functie goed bij de persoon past, dan stel ik het op prijs als je deze webpagina aan die persoon doorgeeft / -mailt. Hartelijk dank daarvoor!


Lydia Atema

Lydia Atema